Bouw- en klusbedrijf
Wesley van Haperen
Parijsstraat 23
1334 CP Almere-Buiten

info@bouw-enklusbedrijf.nl

GSM: +31 (0) 630008076
Tel: +31 (0) 368448702

KvK nummer: 39100708
BTW nr: NL.132.308.915.B02

Welkom op de site van Bouw- en Klusbedrijf Wesley van Haperen.Bouw- en Klusbedrijf Wesley van Haperen is vanaf 1 Okt. 2007 een professioneel bedrijf die zich in Almere gevestigd heeft. Wij staan voor kwaliteit, degelijkheid, snel maar vooral betrouwbaar. U kunt bij ons terecht voor bijna alle voorkomende kleine en grote werkzaamheden. Wij berekenen geen voorrijkosten en geven een gratis offerte en voeren de werkzaamheden uit onder 12 maanden garantie.Vaak komen wij in overleg met de opdrachtgever tot soms hele opzienbarende oplossingen met creatieve ideeen. Alle soorten gereedschappen staan tot onze beschikking waardoor bijna geen opdracht voor ons onmogelijk is. Voor alle werkzaamheden kunnen wij tevens de materialen leveren, van bakstenen tot een complete keuken en alles daar tussen in. Ook gaat door ons bedrijf een rode draad van het adviseren en helpen van andere waar wij maar kunnen

Bij ons wordt de lat erg hoog gelegd als het om kwaliteit gaat. De beste reclame is tenslotte nog steeds je afspraken nakomen en een perfect stuk werk afleveren. Is de klant tevreden dan zijn wij ook tevreden. Wij doen ons best om de overlast tijdens de werkzaamheden tot het minimum te beperken en alles zo snel mogelijk uit te voeren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Ook zijn wij lid van het VLOK, de brancheorganisatie met een onafhankelijke geschillencommissie. Dit is voor u een extra garantie.

Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering denken wij met u mee zodat u verzekerd kunt zijn van een goed eindresultaat.